Please Wait, Our horses are almost ready...
OVER ONS

Een Gepassioneerd Team

Gepassioneerd voor de paarden en de paardensport leven Nicole Mestrom en Niels Knape in symbiose met hen trouwe viervoeters.

Nicole Mestrom

Ik ben geboren op 02-05-1992 in Swalmen. Bij de pony`s was ik  erg fanatiek. Met 3 jaar kreeg ik mijn eerste pony. En met 6 jaar mijn eerste concours. Ik heb heel veel pony`s gehad en deze werden steeds verkocht. Mijn vader kocht ze heel jong en leerde ze zelf op naar een hoger niveau.

Tot mijn 20ste heb ik op school gezeten en heb er toen voor gekozen om in de paarden verder te gaan. Eerst heb ik een jaar op een stal gewerkt en heb toen besloten de stal van mijn ouders over te nemen. in 2017 kwam Niels er bij en hebben we samen onze stal KM Stables.

Niels Knape

Ik ben geboren op 06-08-1995 in Dordrecht. Ik ben met 7jaar begonnen met rijden. Toen ik 12 jaar was wilde ik fanatiek eventing rijden en heb hier ook EK bij gereden. Daarna heb ik besloten om te gaan springen en heb hierbij aan het EK  mogen deelnemen. Toen had ik individueel brons. Met 15 ben ik naar de paarden gegaan en hier heb ik bij de junioren op het NK zilver behaald en mogen deelnemen aan het EK. Bij de young riders heb ik brons behaald en 2x EK mogen rijden.

Toen ik was geslaagd voor de masterclass in Deurne (2013) heb ik nog een jaar thuis gereden en ben ik vervolgens in 2014 begonnen als stalruiter bij Stal Hendrix. Hier heb 3 jaar gewerkt en ben toen mijn eigen stal begonnen met Nicole.

Wat we doen

Lesgeven

Niels heeft in de Masterclass Deurne zijn diploma `s gehaald voor lesgeven.

Wedstrijden en trainen

Wij hebben paarden van klanten in training staan en brengen deze uit op wedstrijd. Wij rijden op nationaal en internationaal niveau. Niels heeft hierbij ervaring tot 1.55m niveau en Nicole 1.45m

Verkoop

De paarden die we op stal hebben staan zijn meestal allemaal voor de verkoop. Hier proberen we een passende klant bij te vinden. U kunt ook contact met ons opnemen als u een paard zoekt of wilt verkopen.

Recent Comments